maanantai 8. joulukuuta 2008

Kultaa Kaarinasta 7.12.



Hyvinkään tanssiurheiluseura Parketin pari Jaakko Jokinen ja Taru Tuomola voittivat vaativan juniori 2D-luokan Kaarinan aluekilpailuissa. Jaakko ja Taru olivat finaalissa ykkösiä kuudessa tanssissa kahdeksasta – valssissa ja foxtrotissa vieläpä jokaisen tuomarin mielestä, mikä on loistava saavutus. Ylipäätään parin vakiotanssit sujuivat latinalaisia paremmin, mikä tekeekin tulevaisuudesta kiinnostavan. Voittonsa myötä Jaakko ja Taru nimittäin nousivat C-luokkaan, jossa vakiot ja latinalaistanssit kilpaillaan erikseen.
Jaakon ja Tarun tulevassa juniori 2C -luokassa kilpaillut Parketin pari, Olli Jussila ja Katarina Suviniitty ottivat tällä kertaa pronssia latinalaistansseista ja sijoittuivat vakioissa tiukassa kisassa kuudensiksi. Edellisenä viikonloppuna Hämeenlinnassa latinalaistanssivoiton ottaneet Olli ja Katarina ovat kehittyneet nopeasti suuren sarjansa kärkinimien joukkoon, ja on vain ajan kysymys milloin parille tulee latinalaistansseissa luokkanousu B-tasolle.
Seniori 1B-luokassa tuplahopean ottivat Esa Id ja Katariina Lassila. Vakioissa eroa kultaan jäi lopulta vain yksi sijalukupiste, joten vielä parempi sijoitus oli todella lähellä. Esa ja Katariina voittivat vakioista tangon ja quickstepin sekä latinalaisista cha-chan. Yleisen D-luokan finaalissa tanssi Parketista kaksi paria. Kuudenneksi sijoittuivat vielä nuorisoikäiset Ekku Pietilä ja Laura Hevosmaa, ja seitsemänneksi Jussi Ruuttunen ja Susanna Kokko - edelleen tuloslistalla Hämeenlinnan Pivotkerhon nimissä.
Semifinaaleihin katkesi tällä kertaa tie Henri Sembergiltä ja Elisa Yrjö-Koskiselta juniori 2D:ssä.

Ei kommentteja: