sunnuntai 16. marraskuuta 2008

Kulta ja neljä hopeaa Porvoosta 15.11.

Hyvinkään tanssiurheiluseura Parketin pari Ville Lahtinen – Jessica Sonko voitti Porvoon aluekilpailuissa juniori 1E –luokan. Pari sai kuudesta tanssistaan yhdeksän tuomariääntä, ja oli tuloksellaan ylivoimainen - toiseksi tulleet Vihdin Quickstepin Vesa Raussi ja Maria Kivistö saivat 15 tuomariääntä. Ville ja Jessica voittivat kuudesta tanssista kolme: valssin, samban ja cha-chan. Lopuissa tansseissa pari sijoittui kakkoseksi.
Hopeaa saavutti parketista neljä paria. Seniori 2B-luokan latinalaistansseissa kakkossijaan ylsivät Jyrki Tapani ja Heli Äikäs. He voittivat tansseistaan samban ja rumban, mutta tällä kertaa heikommin onnistunut paso doble tiputti parin aivan kirkkaimmasta kärjestä.
D-taitoluokan hopean voittivat juniori 2 ikäsarjassa Jaakko Jokinen ja Taru Tuomola sekä seniori 2 ikäsarjan vakiotansseissa Petri Lindberg ja Pirjo Metsälä. Jaakon ja Tarun suoritus oli erittäin tasainen – viisi kakkossijaa kahdeksasta tanssista. Kaikki nopeasti kehittyneen parin vakiotanssit olivat erittäin vahvoja, ja tulee olemaan mielenkiintoista seurata heidän kehitystään ylemmissä taitoluokissa, kun vakio- ja latinalaistanssit arvioidaan erikseen. Petri ja Pirjo sijoittuivat toisiksi jokaisessa neljässä vakiotanssissa. Sarjan suuresta osanottajamäärästä johtuen pari joutui urakoimaan kolme kierrosta, ennen kuin tulos oli selvillä. Menestys nosti parin samalla ylempään C-taitoluokkaan.
Neljännen hopean ottivat seniori 2E –luokassa Harri Leppä ja Liisa Mattola. He voittivat valssin ja cha-chan, ja sijoittuivat lopuissa tanssiessa toisiksi. Pari oli vain kahden sijalukupisteen päässä voitosta, ja kun eroa kolmospariin jäi 13 pistettä, on selvää, että Harri ja Liisa tanssivat aivan luokkansa huipputasolla.Lähelle palkintopallia tanssivat lisäksi neljänneksi sijoittuneet Pyry Aitamurto ja Paula Marjamaa lapsi 2D –luokassa. Tulos oli erittäin hyvä huomioiden, että pari nousi tähän taitoluokkaan edellisissä kilpailuissa viikko sitten.

Ei kommentteja: