sunnuntai 11. tammikuuta 2009

Parketille kaksi kaksoisvoittoa Kouvolasta

Hyvinkään tanssiurheiluseura Parketin parit ottivat kaksi kaksoisvoittoa Kouvolan Terpsikerhon järjestämissä aluekisoissa lauantaina. Menestystä tuli sekä seniori 2B-luokan latinalaistansseissa että seniori 1C –luokan vakioissa.
Seniori 2B-latinalaistanssien voitto meni kokeneille Jyrki Tapanille ja Heli Äikäkselle. He voittivat viidestä tanssista samban, cha-chan ja jiven, ja jakoivat ykkössijan rumbassa. Kun parketin hopeapari, Vesa ja Maisa Heikkilä, voittivat paso doblen ja olivat jakamassa rumban voittoa, ei sarjaa hallinneesta seurasta ollut epäselvyyttä. Lisäksi Heikkilät osallistuivat seniori 2B –luokan vakiosarjaan, jossa he sijoittuivat neljänsiksi. Pronssimitali jäi vain kahden tuomariäänen päähän erittäin tiukassa kilpailussa.
Seniori 1C –luokan vakiotanssit voittivat Vesa ja Minna Taatila. Kisasuoritus onnistui erinomaisesti.
- Tanssimme yhtä hyvin kuin parhaina harjoituskertoina, Minna kertoi.
Tuomaritkin arvostivat esitystä ja Taatilat voittivat kaikki viisi tanssia.
- Tämä oli ensimmäinen voittomme C-luokassa ja se tuntui siksi poikkeuksellisen hyvältä, Vesa luonnehti tunnelmia kilpailun jälkeen.
Samassa luokassa hopeaa ottivat Timo ja Jaana Savolainen. Heidän tasaisessa sarjassaan parhaiten onnistuivat valssi, foxtrot ja quickstep, joissa pari sijoittui toiseksi.
Timo ja Jaana kilpailivat myös seniori 1C-latinalaistansseissa, joissa he tulivat viidennelle tilalle. Samassa sarjassa neljänneksi tanssivat Jorma ja Raila Aitamurto, jotka jäivät vain puolentoista tuomariäänen päähän mitalisijasta.
Viikonlopun menestystä täydensivät myös ainoina parkettilaisina Liedon aluekisoissa kilpailleet Harri Leppä ja Liisa Mattola. He sijoittuivat seniori 2E –luokassa pronssille. Harrin ja Liisan tasaisen sarjan paras suoritus oli kakkossija cha-chassa.
Niin kilpatanssin kuin muidenkin tanssien pariin on helppo lähteä taas tammikuussa. Parketin kurssit pyörähtävät käyntiin viikolla kolme. Lajeja ovat bailatino, harrastustanssi ja kilpatanssi. Lisätietoja ryhmistä ja ilmoittautumisesta löytyy osoitteesta www.tanssiurheiluseuraparketti.fi.

Ei kommentteja: