maanantai 21. joulukuuta 2009

Yksjärvet kultaan Riiassa

Palkintokolmikko: voittajina Jorma ja Marjut Yksjärvi, hopealla Jouko ja Heljä Leppälä (Tampere) ja pronssilla Dieter Keppeler ja Manuela Schraut-Kellerer (Saksa

Hyvinkään tanssiurheiluseura Parketin Jorma ja Marjut Yksjärvi hakivat voiton Riian tanssikisoista. Parkettilaiset ovat osallistuneet kolmesti kansainvälisiin seniori 2 –luokan vakiokisoihin ja tanssineet kultaan jokaisissa, joten pari on luokkansa ehdotonta parhaimmistoa maailmassa.
Yksjärvet voittivat viidestä tanssista neljä. Vain wieninvalssin ykkössija meni täpärästi koville suomalaisille kilpailijoille, hopealle sijoittuneille Tampereen Jouko ja Heljä Leppälälle.
-Meillä oli ihan hyvät fiilikset kisan aikana ja tanssi sujui ilman ongelmia, Jorma kommentoi kisojen jälkeen.
Yksjärvien vahvuus tanssissa oli taas musiikin tulkinta ja liikkeen musikaalisuus. Pari osaa ilmentää kunkin tanssin erilaista luonnetta ja tuo jokaisella kierroksella lisää syvyyttä esitykseensä.
Parkettia oli edustamassa Riiassa toinenkin pari seniori 2 –luokan vakioissa. Martti ja Seija Halonen tekivät mallikkaan suorituksen ja sijoittuivat lopputuloksissa 15. sijalle.
Riian kisajärjestelyt olivat erinomaiset. Paikalle oli jopa orkesteri soittamassa elävää musiikkia tanssien taustaksi. Ammattimainen soittokunta pystyy luomaan aivan erilaisen tunnelman kuin levyiltä soitetut kappaleet. Sekä uudet että vanhat tanssijat ovat tervetulleita tanssiparketille Yksjärvien ja Halosten rinnalle ensi vuoden alusta. Parketin bailatino-, harrastustanssi- sekä kilpatanssikurssit alkavat viikoilla kaksi ja kolme. Lisätietoja harrasteista löytyy nettiosoitteesta www.tanssiurheiluseuraparketti.fi.

Ei kommentteja: