maanantai 10. marraskuuta 2008

Heinolasta 9.11. 4+1+2 mitalia - kauhiaa menoa!



Hyvinkään tanssiurheiluseura Parketin parit menestyivät erinomaisesti viikonloppuna Heinolassa järjestetyssä aluekilpailussa. Parkettilaiset ottivat voiton neljässä sarjassa ja toivat kotiin lisäksi 3 himmeämpää mitalia.
Korkeimmalla tasolla voiton ottivat kokeneet Jarmo ja Marjatta Kouhia. He voittivat seniori 1A –luokan latinalaistansseissa kaikki viisi tanssia joista neljässä jokainen tuomari valitsi heidät ykkössijalle. Tulos olikin odotettu Blackpoolin avoimissa mestaruuskilpailuissakin tanssineelta huippuparilta.
Yhtä taitoluokkaa alempana, seniori 1B:n vakiotansseissa kultaan tanssivat Jorma ja Raila Aitamurto. Kilpailu oli erittäin tiukka, mutta lopulta Aitamurrot vetivät pisimmän korren voittamalla wieninvalssin ja foxtrotin, ja sijoittumalla toisiksi lopuissa kolmessa tanssissa. Kovan vastuksen antoivat Helsingin Blue&Whiten Jari ja Anu Hassel, jotka jäivät Aitamurroista vain yhden tuomariäänen päähän.
Aitamurron perheen päivän kruunasi perheen pojan, Pyry Aitamurron ja hänen parinsa Paula Marjamaan voittama kulta lapsi 2E –luokassa. Pyry ja Paula voittivat luokkansa kuudesta tanssista viisi ensimmäistä suoralla ykkösrivillä ja sijoittuivat viimeisessä, jivessä, toisiksi. Samassa luokassa tanssinut toinen parkettilaispari, Erno Sutinen ja Petra Nyfors sijoittuivat neljänneksi, joten toinenkin palkinto oli lähellä tulla Hyvinkäälle.
Parketin päivän menestynein pari olivat Petri Lindberg ja Pirjo Metsälä. He voittivat seniori 2D –luokan latinalaistanssit ja sijoittuivat vakioissa hopealle. Pari nousi kärkeen molempien lajien ”rauhallisissa” tansseissa, rumbassa ja foxtrotissa. Molemmat lajit olivat erittäin tasaisia, ja Petrin ja Pirjon toinenkin kulta jäi lopulta vain yhden tuomariäänen päähän.
Pronsseja parketin pareille tuli kaksi kappaletta. Ensimmäisen ottivat suuressa ja vaativassa juniori 2D -luokassa tanssineet Jaakko Jokinen ja Taru Tuomola. Pari oli vakiotanssien ja tangovoiton jälkeen kiinni aivan kirkkaimmassa kärjessä, mutta tällä kertaa latinalaistanssit tiputtivat sijoitusta alemmas. Toisen pronssin toivat seniori 2E:stä Harri Leppä ja Liisa Mattola. He voittivat valssin, mutta sijoittuivat sen jälkeen pääsääntöisesti kolmanneksi, joten tulos oli selkeä.

Ei kommentteja: