sunnuntai 2. marraskuuta 2008

Mikkelistä mitaleita 1.11.2008

Molemmat Hyvinkään tanssiurheiluseura Parkettia Mikkelin aluekisoissa edustaneet parit nousivat viikonloppuna palkinnoille. Seniori 1C-luokan latinalaistanssien voiton ottivat Kari Mustonen ja Sarianna Tammilehto, ja seniori 2D-luokassa sekä hopeaa että pronssia voittivat Petri Lindberg ja Pirjo Metsälä.
Kari ja Sarianna tekivät tapansa mukaan tasaista työtä. Tällä kertaa he voittivat neljä viidestä latinalaistanssista ja viidennenkin, jiven, voitto jäi vain yhden tuomariäänen päähän. Pari kuuluu oikeutetusti luokkansa huipulle, ja tulee olemaan kiinnostavaa seurata heidän uraansa jatkossa toivottavasti myös GP-kisoissa.
Petri ja Pirjo urakoivat kahdessa eri sarjassa yhteensä viisi kertaa parketilla. Vakiotansseissa pari läpäisi suvereenisti sekä karsinta- että semifinaalikierroksen. Finaalissa hopealle sijoittuneiden Petrin ja Pirjon edelle kiilasi vain virolaispari Siin ja Lilli Saaret. Petri ja Pirjo sijoittuivat toiseksi kaikissa neljässä tanssissa, mutta sekä foxtrotissa että quickstepissä voitto jäi vain yhden tuomariäänen päähän. Latinalaistansseissa Petri ja Pirjo sijoittuivat erittäin tiukassa kilpailussa yhden sijalukupisteen turvin kolmansiksi.
Jos ette ole vielä käyneet katsomassa niin kannattaa myös tutustua kisoissa kuvattuun materiaaliin. Ruutu on vähän pieni, mutta ajatus oikein hauska.

Ei kommentteja: