sunnuntai 26. lokakuuta 2008

Parketilla kultainen viikonloppu 20.-21.9.

Tässä jo aika vanha teksti... laitetaan silti näytteeksi mukaan, kun sisältää paljon tuttuja nimiä :-)

Hyvinkään tanssiurheiluseura Parketin parit edustivat aluetta kunnialla viikonlopun kaksissa tanssikilpailuissa. Kokonaissaavutus oli neljä kultaa, yksi hopea ja kaksi pronssia. Lisäksi hienoa oli, että kaikki parkettilaiset parit raivasivat tiensä luokkansa finaaliin.

Porin aluekilpailuissa sekä latinalais- että vakiotansseissa urakoivat seniori 1C-luokassa Daniel Uusitalo ja Satu Rantamäki. He voittivat kultaa vakioista, ja latinalaisissakin palkintopalli oli erittäin lähellä, kun pari sijoittui neljänneksi. Kisojen toisesta parkettilaiskullasta vastasivat Kari Mustonen ja Sarianna Tammilehto, kun he tuttuun tapaansa voittivat seniori 1C-luokan latinalaistanssit.

Porissa ylimmällä A-taitotasolla seniori 1-luokassa vakioita tanssineet Martti ja Seija Halonen sijoittuivat lopulta kuudensiksi. Saavutus on hyvä etenkin siksi, että Haloset antoivat muilla kilpailijoille tasoitusta kilpailemalla ikäluokkaa nuorempien sarjassa.

Järvenpään aluekisoissa voittoon ylsi kaksi E-luokassa tanssinutta paria, Pyry Aitamurto ja Paula Marjamaa lapsi 2 –ikäsarjassa sekä Harri Leppä ja Liisa Mattola seniori 2 –ikäsarjassa. Pyry ja Paula voittivat kaikki kolme vakiotanssiaan täysillä tuomariäänillä, ja kun latinalaistansseistakin ainoastaan jivessä pari sijoittui kakkoseksi, oli tulos selkeä. Myös Harrin ja Liisan voitto oli kiistaton, kun he sijoittuivat kärkeen kolmessa tanssissa kuudesta.

Viikonlopun ainoan hopean voittivat Vesa ja Minna Taatila seniori 1D-luokan vakiotansseissa. Pari voitti quickstepin, ja sijoittui muissa tansseissa toiseksi.

Pronssiin ylsivät Järvenpäässä seniori 2B:ssä latinalaisia tanssineet Jyrki Tapani ja Heli Äikäs. Parin paras tanssi oli cha-cha, jossa he sijoittuivat kakkosiksi. Pronssia voittivat myös erittäin vaativassa juniori 2D-luokassa tanssineet Jaakko Jokinen ja Taru Tuomola. Samassa luokassa toinen parketin pari, Henri Semberg ja Elisa Yrjö-Koskinen sijoittuivat ensimmäisissä D-luokan kisoissaan seitsemänneksi. Henrin ja Elisan tiukka kilpapari edelliseltä tasolta, Lari Aitamurto ja Johanna Majlund, sijoittuivat niinikään seitsemänneksi juniori 2E-luokassa.

Niukasti palkintopallin ulkopuolelle jäi kahteen otteeseen pari Petri Lindberg – Pirjo Metsälä. He sijoittuivat neljänneksi seniori 2B-luokassa sekä latinalaisissa että vakioissa. Pronssi jäi latinalaistansseissa kahden ja vakioissa vain yhden tuomariäänen päähän, joten parempikin menestys Petrillä ja Pirjolla oli lähellä.

Parkettilaisten tulokset:
Järvenpäästä komea saalis 21.9.2008
Pyry ja Paula kultaa lapsi 2E:ssä
Harri ja Liisa kultaa seniori 2E:ssä
Vesa ja Minna hopeaa seniori 1D vakioissa
Jyrki ja Heli pronssia seniori 2B lattareissa
Jaakko ja Taru pronssia juniori 2D:ssä
Petri ja Pirjo 4. sija seniori 2D:ssä sekä lattareissa että vakioissa
Henri ja Elisa 7. sija juniori 2D:ssä
Lari ja Johanna 7. sija juniori 2E:ssä

Porista kultaa 20.9.2008
Daniel ja Satu seniori 1C:ssä kultaa vakioissa ja 4. sija lattareissa
Kari ja Sarianna kultaa seniori 1C lattareissa
Martti ja Seija 6. sija seniori 1A vakioissa

Ei kommentteja: