keskiviikko 29. lokakuuta 2008

Mitaleita Starin GP-kisoissa 25.10.2008

Tanssiurheiluseura Parketin senioriparit nousivat mitaleille Helsinkin Starin järjestämissä tanssin Grand Prix -kisoissa. Parhaasta tuloksesta vastasivat Jorma ja Maiju Yksjärvi, jotka voittivat hopeaa vakiotansseissa. Hienosti menestyivät myös Jarmo ja Marjatta Kouhia noustessaan pronssille latinalaistansseissa.
Yksjärvet olivat erittäin lähellä voittoa sarjassaan. He ottivat ykkössijoituksen kahdessa tanssissa, wieninvalssissa ja foxtrotissa, ja jäivät toiseksi kolmessa muussa. Jorman ja Maijun pitkäaikaiset kilpakumppanit, Tampereen Stepin Juha ja Päivi Rautio, voittivat siten kisan yhdellä sijalukupisteellä. Jorma ja Maiju ovat kuitenkin selkeästi lähentyneet Rautioita, joten seuraavissa kisoissa on mielenkiintoista seurata parien suhteellista kehittymistä.
Kouhioiden kolmossijoitus oli erittäin selkeä - tuomarit sijoittivat heidät samalle sijalle neljässä tanssissa, ja lisäksi jivessä neljänneksi. Edelle kiilasivat tällä kertaa Suomen seniorilattareiden ykköspari, Petri ja Ulla Järvinen sekä Tampereen Stepin Jouko Karppinen ja Helena Merta.
Muista Parketin senioripareista Olli-Pekka ja Viveca Gärdström etenivät toiselle kierrokselle sekä vakioissa että latinalaisissa, ja Jorma ja Raila Aitamurto sekä Esa Id ja Katariina Lassila tanssivat ensimmäisellä kierroksella. Nuorisopari Juuso Kähärä-Camilla Nolvi karsiutui niinikään molemmista lajeista ensimmäisellä kierroksella.

Ei kommentteja: